ProRecords Dendermonde

SERVICES

Recording & Voice over


We kunnen een perfect droge akoestische ruimte creëren die ideaal is voor voice-over werk. We hebben ook hoogwaardige microfoons en akoestische ruimte om de juiste aanwezigheid te geven die uw stem nodig heeft. U zult merken dat de grootte en het comfort van ProRecords veel speciaal gebouwde voice-over studio's overtreft, terwijl onze tarieven veel competitiever zijn.


Mixing, Mastering & Vocale afstemming


Als je je tracks al hebt opgenomen, maar alles op een professionele manier wilt samenbrengen, zoek dan niet verder. Het ervaren personeel van ProRecords kan zowat elk niveau opnemen en het polijsten voor een song dat klaar is voor de radio. We hebben de nodige apparatuur en kennis, dus je kunt erop vertrouwen dat we de ervaring en tools hebben om je nummer te laten schitteren.


Beats & Muziek productie


We kunnen verschillende diensten leveren, afhankelijk van de behoeften van uw projecten. We kunnen aangepaste tracks maken op basis van uw ideeën, of een band begeleiden naar de best mogelijke uitvoering. Grote en kleine projecten kunnen profiteren van onze productie en eindelijk ontdekken wat het betekent om een ​​volledig geproduceerde plaat te hebben.


Audio voor film, video & Game


Of het nu gaat om postproductie voor film of een muzieknummer dat een groter geluid nodig heeft, wij kunnen helpen om alles tot leven te brengen wat je in je hoofd hoort. Onze softwaresynthesizerbibliotheek en uitgebreide sample-kennis kunnen een vrijwel onbeperkt aantal geluiden en effecten bieden.